030 - 635 12 12 info@notarisleskens.nl

Ons team

Wij staan voor u klaar

We stellen onszelf graag aan u voor 

Clarine Leskens-Beugelink

Mevrouw mr. C.C. (Clarine) Leskens-Beugelink is dochter van een notaris en kreeg de liefde voor het notariaat met de paplepel ingegoten. Als kind was ze al oeverloos gefascineerd door de verhalen van haar vader. Ze studeerde notarieel recht in Utrecht. En heeft sinds die tijd als kandidaat-notaris all-round werkervaring opgedaan op middelgrote notariskantoren in Utrecht en Zuid-Holland. In 2016 is zij partner geworden van Minke Stigter, de vorige notaris van dit kantoor. Minke heeft in november 2020 afscheid genomen en toen is Clarine door de Koning tot haar opvolger benoemd.

Haar hele leven lang is Clarine al geïnteresseerd in (de beweegredenen van) de mens. Met haar vrolijke inborst en ‘mensenintelligentie’ weet zij serieus contact te maken met de meest verschillende cliënten. Zij houdt van mensen en dat voel je. Juridisch tolken is haar tweede natuur, dus na haar uitleg begrijp je de ingewikkeldste juridische teksten. Clarine wil een gids zijn in het woud van de juridische mogelijkheden. Ze is bewogen, humorvol en enthousiast. Haar specialismen zijn het afwikkelen van nalatenschappen (Clarine is gecertificeerd executeur en vereffenaar) en advisering aan ‘patchworkfamilies’.

 

Ilona Remeijsen

Ilona is onze medior kandidaat-notaris en houdt zich voornamelijk bezig met het familierecht. Met haar bescheiden en vriendelijke persoonlijkheid weet Ilona onze cliënten op hun gemak te stellen. Zij stelt de juiste vragen en heeft een scherp juridisch inzicht. Het is haar drive om de wensen van cliënten passend vast te leggen. En daarbij is ze zeer nauwkeurig: het is pas goed als het 100% is. Ilona heeft op verschillende middelgrote kantoren gewerkt in het midden van het land. Alweer enige tijd geleden heeft zij haar beroepsopleiding afgerond en is daarmee waarnemingsbevoegd geworden. Zij vervangt de notaris regelmatig.

 

Ella Benschop

Ella is één van onze OG-geweldenaars. Zij is goed in rustig blijven bij grote stapels werk. Onverstoorbaar ramt zij het ene dossier na het andere weg. Geen getut, maar doorwerken is haar devies. Elke OG-vraag kun je aan haar stellen. Vlot en adequaat staat ze u te woord. Zonder Ella geen voortgang bij OG. Als haar iets niet zint, zegt ze het duidelijk. Als iets haar wel zint ook. Heerlijk mens.

 

Linda van Velzen

Linda is onze notariële medewerker familierecht. Alles wat er tijdens een bespreking wordt afgesproken door de notaris of de kandidaten, maakt zij wáár. Met engelengeduld, doorzettingsvermogen en immer een goed humeur maakt zij onvermoeibaar de moeilijkste testamenten. Ook voor huwelijksvoorwaarden en levenstestamenten draait zij haar hand niet om. Ontvangt u concepten van uw familierechtakten? Deze komen van Linda. 

Linda is bovendien dé sfeermaker van kantoor. Dus een EK-poule of slingers bij een jarige collega; Linda regelt het. 

 

Claudia Vrijhoeven

Claudia is ons stille werkpaard dat ervoor zorgt dat de hele onroerend goedafdeling loopt als een zonnetje. Alle transporten en hypotheken gaan op ons kantoor door Claudia’s handen. Als spin in het web zorgt zij dat alle documenten, geldstromen, handtekeningen en mensen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Zij brengt de precieze juridische toestand van onroerend goed in kaart en legt dat vast in de prachtigste akten. Claudia werkt al op dit kantoor sinds het aantreden van mevrouw Stigter en ook al voor haar voorganger, de heer Receveur. Ze weet dus van wanten en je krijgt haar dus niet gek. Draagt u een woning over, sluit u uw hypotheek over; dan kan het niet missen, dan heeft u contact met Claudia.

 

Bianca Visscher

Bianca is verantwoordelijk voor de boekhouding van het kantoor.  Bianca denkt chronisch in oplossingen; van een ‘fixed mindset’ heeft zij geen kaas gegeten.

Met haar levenswijsheid en optimisme is ze een graag geziene collega. Haar schaterlach is niet te missen. Bianca is overigens ook de ‘foodie’ van kantoor. Altijd in voor een kek lunchidee.

 

Daniëlle Matulessy

Daniëlle is onze medewerker nalatenschappen. Van verklaringen van erfrecht tot aangiften erfbelasting, van huizen leegruimen tot postzegels verkopen: Daniëlle kan alles. Daan is de vriendelijkheid en behulpzaam zelve. Altijd ‘willing to help’. Bescheiden maar niet te missen. Naast haar baan volgt zij de klerkenopleiding, dus ze wordt met de dag nog knapper ook.

 

Suzanne de Jong

Suzanne is onze receptioniste en telefoniste. Kalm en beheerst managet ze de receptie alsof het niets is. Post, telefoon, bezoek, koffie; dankzij Suzanne loopt de receptie als een trein. Ze is dol op haar werk: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En hoe druk het ook is, Suus blijft rustig. Geen vraag is haar te gek. Ze zeurt haar collega’s net zo lang aan hun hoofd, totdat ze een antwoord heeft. Opgewekt en vrolijk en zeer daadkrachtig. Suzanne helpt u verder.

 

Floris Leskens

Floris is onze onvermoeibare schoonmaker. Hij poetst de tafels en stoelen, brengt afval weg en neemt alle liggende oppervlakken wekelijks af. Waar zouden we zijn zonder onze poets?! Dat het bij ons zo lekker ruikt; dat komt door Floris.

 

Kim Cirkel

Kim is nog niet zo lang bij ons maar nu al onmisbaar. Zij heeft twee functies op kantoor. Een deel van haar werktijd bemant zij de receptie. Kalm, onverstoorbaar en vriendelijk doet zij haar ding. Het andere deel van de tijd ondersteunt zij de onroerend goed praktijk. Er moeten heel veel kleine taakjes worden gedaan om een ‘OG-dossier’ rond te krijgen. Heel veel kleine dingen regelt Kim, zodat de grote dingen vlekkeloos lopen.

 

Laura van Doelen

Laura is onze werkstudent. Ze studeert Notarieel Recht en houdt zich nu al onwaarschijnlijk goed staande binnen ons levendige team. Laura is kalm en hip, maar scherp als een mes. Laura helpt waar nodig, meestal op de receptie. Nu al jaloers op het kantoor waar zij na haar afstuderen gaat werken.

 

Karin Knijff Bakker

Karin is onverschrokken en een alleskunner op onroerend goed gebied. Familietransacties, samenwoonvormen, gemeentelijke akten, opstalrechten, nieuwbouwprojecten, transformaties. Je kunt het zo gek niet verzinnen of zij weet er weg mee. Karin is een echte verbinder. Samen met haar collega’s geeft zij de Onroerend Goed afdeling vorm en inhoud. Ook heeft zij het binnen ons kantoor schaarse ‘automatiseringsgen’. Alles waar een stekker aan zit, krijgt zij aan de praat. Tot slot beheert Karin samen met Clarine ons grote netwerk van OG-verwijzers: alle adviseurs en makelaars met wie we samenwerken.

 

Margot Verouden

Margot is onze bolleboos. Na drie studies (Italiaans, Roemeens en rechten) kwam ze het notariaat inwaaien. Ze heeft zich binnen korte tijd onmisbaar weten te maken op de nalatenschapsafdeling. Alle ingewikkeldere juridische kwesties lost ze op. Haar precisie is jaloersmakend. Geen detail ontgaat haar. Alleen 100% is goed genoeg. Ze maakt de prachtigste akten (foutloos!) en ook internationale kwesties hebben haar belangstelling. Met Margot is het nooit saai. Stambomen hebben haar belangstelling en daar raakt ze niet over uitgepraat.