030 - 635 12 12 info@notarisleskens.nl

Ons team

Wij staan voor u klaar

We stellen onszelf graag aan u voor 

Clarine Leskens-Beugelink

 

Mevrouw mr. C.C. (Clarine) Leskens-Beugelink is dochter van een notaris en kreeg de liefde voor het notariaat met de paplepel ingegoten. Als kind was ze al oeverloos gefascineerd door de verhalen van haar vader. Ze studeerde notarieel recht in Utrecht. En heeft sinds die tijd als kandidaat-notaris all-round werkervaring opgedaan op middelgrote notariskantoren in Utrecht en Zuid-Holland. In 2016 is zij partner geworden van Minke Stigter, de vorige notaris van dit kantoor. Minke heeft in november 2020 afscheid genomen en toen is Clarine door de Koning tot haar opvolger benoemd.

Haar hele leven lang is Clarine al geïnteresseerd in (de beweegredenen van) de mens. Met haar vrolijke inborst en ‘mensenintelligentie’ weet zij serieus contact te maken met de meest verschillende cliënten. Zij houdt van mensen en dat voel je. Juridisch tolken is haar tweede natuur, dus na haar uitleg begrijp je de ingewikkeldste juridische teksten. Clarine wil een gids zijn in het woud van de juridische mogelijkheden. Ze is bewogen, humorvol en enthousiast. Haar specialismen zijn het afwikkelen van nalatenschappen (Clarine is gecertificeerd executeur en vereffenaar) en advisering aan ‘patchworkfamilies’.

 

Mariska Dorland

Mariska is onze senior kandidaat-notaris en komt uit Brabant. Áls we de polonaise doen, is zij de aanstichter ervan. Mariska heeft op grote en middelgrote  kantoren gewerkt in den lande en ook een uitstap gemaakt naar de accountancy. Het notariaat bleef trekken en dus is ze weer terug. Mariska dróómt ondernemingen en dus is zij chef ondernemingsrecht. Zij doorziet met haar skills de ingewikkeldste bedrijfsstructuren en herstructureert ze alsof het niets is. Maar ook een hele nieuwe BV, al dan niet als onderdeel van een hele structuur, regelt ze. Mariska is secuur, vriendelijk maar juridisch vlijmscherp. Ondernemers, die wat willen: Mariska is je vrouw! Ook voor andere rechtspersonen als stichtingen en verenigingen bent u bij Mariska aan het juiste adres. Mariska is waarnemingsbevoegd en vervangt de notaris regelmatig.

 

Ilona Remeijsen

Ilona is onze medior kandidaat-notaris en houdt zich voornamelijk bezig met het familierecht. Met haar bescheiden en vriendelijke persoonlijkheid weet Ilona onze cliënten op hun gemak te stellen. Zij stelt de juiste vragen en heeft een scherp juridisch inzicht. Het is haar drive om de wensen van cliënten passend vast te leggen. En daarbij is ze zeer nauwkeurig: het is pas goed als het 100% is. Ilona heeft op verschillende middelgrote kantoren gewerkt in het midden van het land. Alweer enige tijd geleden heeft zij haar beroepsopleiding afgerond en is daarmee waarnemingsbevoegd geworden. Zij vervangt de notaris met enige regelmaat.

 

Ella Benschop

Ella is onze onroerendgoedkei. Kalm en humoristisch regelt Ella het onroerend goed. Geen dossier te ingewikkeld, Ella krijgt het netjes op papier en geregistreerd. Ella heeft jaren ervaring in het notariaat. Veel onroerend goed is door haar handen gegaan.

 

Linda van Velzen

Linda is onze notariële medewerker familierecht. Alles wat er tijdens een bespreking wordt afgesproken door de notaris of de kandidaten, maakt zij wáár. Met engelengeduld, doorzettingsvermogen en immer een goed humeur maakt zij onvermoeibaar de moeilijkste testamenten. Ook voor huwelijksvoorwaarden en levenstestamenten draait zij haar hand niet om. Ontvangt u concepten van uw familierechtakten? Deze komen van Linda. 

Linda is bovendien dé sfeermaker van kantoor. Dus een EK-poule of slingers bij een jarige collega; Linda regelt het. 

 

Claudia Vrijhoeven

Claudia is ons stille werkpaard dat ervoor zorgt dat de hele onroerend goedafdeling loopt als een zonnetje. Alle transporten en hypotheken gaan op ons kantoor door Claudia’s handen. Als spin in het web zorgt zij dat alle documenten, geldstromen, handtekeningen en mensen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Zij brengt de precieze juridische toestand van onroerend goed in kaart en legt dat vast in de prachtigste akten. Claudia werkt al op dit kantoor sinds het aantreden van mevrouw Stigter en ook al voor haar voorganger, de heer Receveur. Ze weet dus van wanten en je krijgt haar dus niet gek. Draagt u een woning over, sluit u uw hypotheek over; dan kan het niet missen, dan heeft u contact met Claudia.

 

Daniëlle Matulessy

Daniëlle is onze receptioniste en telefoniste. Kalm en beheerst managet ze de receptie. Post, telefoon, bezoek, koffie; dankzij Daniëlle loopt de receptie als een trein. Daan is de vriendelijkheid en behulpzaamheid zelve. Altijd ‘willing to help’. Relatief nieuw in het notariaat, maar we willen haar nu al nooit meer kwijt. Bescheiden maar niet te missen.

 

Suzanne de Jong

Suzanne is ook receptioniste en telefoniste. Zij is dol op haar werk: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Vlot en adequaat ontvangt ze mensen en staat ze te woord. Geen vraag is haar te gek. Ze zeurt haar collega’s net zo lang aan hun hoofd, totdat ze een antwoord heeft. Opgewekt en vrolijk en zeer daadkrachtig. Suzanne helpt u verder.

 

Floris Leskens

Floris is onze onvermoeibare schoonmaker. Hij poetst de tafels en stoelen, brengt afval weg en neemt alle liggende oppervlakken wekelijks af. Waar zouden we zijn zonder onze poets?! Dat het bij ons zo lekker ruikt; dat komt door Floris.